Временно е отстранена от длъжност полицайката, която предизвика скандал в къмпинг

...
Временно е отстранена от длъжност полицайката, която предизвика скандал в къмпинг
Коментари Харесай

Отстраниха полицайката, която подкара пияна ауди и отказа дрегер след скандал в къмпинг Златна рибка -

Временно е отстранена от служба полицайката, която провокира скандал в къмпинг край Созопол, подкара кола очевидно пияна, отхвърли дрегер, държа надменно с служители на реда и не се яви в избраното ѝ здравно заведение, с цел да даде кръвна проба.

44-годишната полицайка е от 2 РУ-Стара Загора. От полицията оповестяват, че тя седнала зад кормилото " във очевидно нетрезво положение след гръмък фамилен скандал " в къмпинг край Созопол.

Случката се е разиграва през днешния ден призори в къмпинг " Златна рибка ". Около 4:00 ч. стартира гръмък скандал сред брачна половинка ѝ и техния наследник. Съседи по каравана пробвали да успокоят пристрастеностите.

" Голям скандал беше. Мъжът е нападнал съседите. Неговият наследник се е опитал да го успокои и той е хвърлил сина си на земята и го е блъснал със стол по гърба. То се видя какъв брой огромна рана има синът на гърба ", споделя Георги Ганев, свидетел, пред Българска национална телевизия.

Пристига полиция. 44-годишната Женя се показва като чиновник на реда, само че не спомага на сътрудниците си, само че се меси в работата им и се държи надменно. Качва се на аудито и напуща къмпинга във очевидно нетрезво положение.

Автомобилът ѝ е спрян в посока Приморско на второразреден път. Водачката е във очевидно нетрезво положение. Отказва да бъде тествана за алкохол. Колегите дерегистрират автомобила, сформират съответните документи - описа контрольор Тодор Станков от " Пътен надзор " към РПУ-Созопол.

Оказва се, че това не е първият случай, в който фамилията на полицайката основава проблеми в къмпинга.

" Този проблем рецидивира. В рамките на няколко дни се е повтаряло 2-3 пъти, тъй като нощният надзирател е ходил да ги предизвестява, отново по сигнали на техни комшии. След като им изтече срокът на платената услуга до 10 септември, най-вероятно ще се разделим ", сподели още Пламен Иванов, шеф на къмпинга, пред Българска национална телевизия.

Съпругът на дамата отхвърля да разяснява случая.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР